BARBARA MUHIČ,

mag. psihosocialnega svetovanja, kognitivno-vedenjska svetovalka

Svetovanja na lokacijah:

Ljubljana

Online svetovanja

Svetovalka Barbara Muhič

"Naša zdravilna modrost je ovita v našem Jazu." (Dr. Richard C. Schwartz)

O meni

Po izobrazbi sem magistrica psihosocialnega svetovanja, profesorica in predavateljica za starše. Večletne izkušnje dela v poslovnem okolju in kasneje v pedagoškem poklicu so me izurile za reševanje težav odraslih in mladih. Tako sem staršem in pedagoškim delavcem predavala v šolah in vrtcih. Kot predavateljica sem delovala tudi v mednarodnem združenju Familylab Slovenija in sodelovala z družinskim terapevtom Jesperjem Juulom.

Izvajam individualno psihosocialno svetovanje z otroki (predvsem šolskimi), mladostniki, odraslimi, družinami, s pari ter skupinami (z enako vsebinsko problematiko) za izboljšanje odnosov in osebnostno rast.

Prepričana sem, da je pogovor temelj reševanja razpotij tako v dobi odraščanja, v času mladosti in odraslosti kot tudi v zrelem obdobju našega življenja. Tako je vsako obdobje človeškega bivanja mozaik izkušenj, povezanih z vzponi in padci, stresom ali celo soočanjem s travmo. V danih trenutkih se vprašamo, kako nadaljevati pot našega življenja, in takrat je čas za pogovor z osebo, ki nas opolnomoči, nam povrne moč in pogum.

V pomoč sem vam lahko, če:

Oblike dela

Individualno, partnersko, družinsko svetovanje

Svetovanje otrokom, mladostnikom in odraslim